Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε πρώτα όλα τα υλικά για την σάλτσα.
Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές και κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο γύρω γύρω να ψηθεί καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Μόλις ψηθούν αποσύρουμε από την φωτιά.
Προσθέτουμε τη μισή σάλτσα.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε τη μια τορτίγια, πασπαλίζουμε λίγο τυρί και βάζουμε γέμιση κοτόπουλο.
Πασπαλίζουμε με τυρί και καλύπτουμε με άλλη μια τορτίγια.
Όταν η κάτω τορτίγια ροδίσει ελαφρά και λιώσει το τυρί, αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε λίγα λεπτά να ροδίσει.
Βγάζουμε σε πιατέλα, κόβουμε στα 4 και σερβίρουμε με γιαούρτι και την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας.
Όμοια φτιάχνουμε και τις υπόλοιπες τορτίγιες με κοτόπουλο.
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.