Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε τηγάνι βαθύ και σοτάρουμε τα λαχανικά, κρεμμύδι, καρότο και πράσο, να μαραθούν
Πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
Ανακατεύουμε να ψηθεί το αλεύρι για 2′-3′ και προσθέτουμε το γάλα.
Αφήνουμε να πυκνώσει η κρέμα ανακατεύοντας με κουτάλα.
Τέλος προσθέτουμε τον αρακά, το καλαμπόκι το ψιλοκομμένη γαλοπουλα.
Αλατοπιπερώνουμε και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Αποσύρουμε την κρέμα μόλις πήξει.
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα τετράγωνο ή μακρόστενο πυράντοχο σκεύος.
Αδειάζουμε μέσα την κρέμα.
Ανοίγουμε τη σφολιάτα στον πάγκο.
Φροντίζουμε να είναι αρκετά παγωμένο το φύλλο και με κουτ πατ μικρό στρογγυλό κόβουμε στρογγυλούς δίσκους ζύμης.
Εναλλακτικά την κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Ακουμπάμε σειρά σειρά τα κομμάτια σφολιάτας σχηματίζοντας λέπια στην επιφάνεια της (Δηλαδή το ένα κομμάτι να καλύπτει ελαφρά το άλλο).
Ψήνουμε για 20΄ στους 200 βαθμούς C και την αλείφουμε µε ένα χτυπημένο αυγό και ελάχιστο νερό µε πινέλο για να γυαλίσει.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 20 λεπτά.
Δεν κόβεται σε κομμάτια, τη σερβίρουμε µε κουτάλι. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο.
Μετά το ψήσιμο το αποτέλεσμα είναι αφράτη, φουσκωτή, ξεροψημένη και εντυπωσιακή.