Για το μακαρονάκι με κιμά
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά για 6′-7′.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και αφήνουμε να μαραθεί για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και το καρότο.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις ντομάτες και το δαφνόφυλλο και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 20′.
Προσθέτουμε το μακαρονάκι στον κιμά και 4 φλ. βραστό νερό.
Σιγοβράζουμε για 8′-10′ μέχρι το ζυμαρικό να πιει τα περισσότερα υγρά.
Μη βράζετε δυνατά γιατί εξατμίζεται γρήγορα το υγρό της κατσαρόλας.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και φροντίζουμε στο τέλος το φαγητό να έχει κρατήσει τα υγρά του, να μην είναι τελείως στεγνό.
Σε πιατέλα βαθιά κάνουμε στρώση κοφτό μακαρονάκι με κιμά, απλώνουμε το μισό γιαούρτι με το μισό κεφαλοτύρι και επαναλαμβάνουμε στρώση ζυμαρικά, γιαούρτι, κεφαλοτύρι.
Σερβίρουμε αμέσως.