Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει).
Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 10 λεπτά.
Το αφρατεύουμε, ανακατεύοντάς το με πιρούνι.
Βάζουμε σε μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, το αγγούρι, την πιπεριά, το καρότο, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το αβοκάντο, το λάδι, το ταχίνι, το πλιγούρι και τις γαρίδες.
Αλατίζουμε το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.
Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι και σερβίρουμε.