Ταλιατέλες με ψαρονέφρι
Ξεκινάμε το ψαρονέφρι με ζυμαρικά, καθαρίζοντας και κόβοντας το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και μετά σε λωρίδες.
Ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 3΄-4΄.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και σοτάρουμε για 2-3′.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να πίνουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το τριμμένο καρότο και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄.
Προσθέτουμε το ζεστό νερό ή λευκό ξηρό κρασί.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15΄ μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
Αραιώνουμε το γιαούρτι σε μπολ με λίγη από την σάλτσα.
Περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι.
Έχουμε βράσει τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 6′.
Έτσι όπως στάζουν, τις ρίχνουμε µε τσιμπίδα στη σάλτσα και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 1-2΄.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε το φαγητό αμέσως.