Εκτέλεση
Αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα με τα φιστίκια και τη στέβια.
Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μία φόρμα δαχτυλίδι 23 εκατοστών.
Παγώνουμε τη φόρμα με την βάση για 10 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με μίξερ χειρός μέχρι να έρθει σε παχύρρευστη μορφή.
Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας για 10 λεπτά σε κρύο νερό.
Έπειτα τα στύβουμε και τα διαλύουμε σε 2 κ.σ. βραστό νερό.
Ρίχνουμε τη διαλυμένη ζελατίνη στο παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας, να πάει παντού.
Προσθέτουμε το αφράτο μίγμα γιαουρτιού στο μπισκότο και βάζουμε το γιαουρτογλυκό σαν τσιζκέικ στο ψυγείο να παγώσει.
Γαρνίρουμε με σάλτσα φρούτων ή με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.
Μπορείτε να σερβίρετε το εύκολο γιαουρτογλυκό, με φρουτοσαλάτα.