Εκτέλεση
Κρατάμε 1/2 φλ. από τη μαρμελάδα και βάζουμε την υπόλοιπη σε κατσαρολάκι να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε το κονιάκ και το νερό να αραιώσει.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το ανθότυρο και τη ζάχαρη και με σύρμα τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μισό φλιτζάνι μαρμελάδα που κρατήσαμε και ανακατεύουμε.
Η κρέμα πρέπει να είναι λεία και απαλή και το χρώμα της απαλό ροζ.
Χτυπάμε με μίξερ χειρός την παγωμένη κρέμα σε παχύρευστη μορφή.
Ρίχνουμε 2-3 κ.σ. χτυπημένη κρέμα στα τυριά, απαλά ανακατεύουμε να αραιώσει και μετά προσθέτουμε και την υπόλοιπη.
Ανακατεύουμε απαλά διπλώνοντας με σπάτουλα να ενωθούν τα δύο μίγματα.
Βουτυρώνουμε φόρμα 22 εκ. (δαχτυλίδι).
Ντύνουμε γύρω γύρω με σαβαγιάρ τη βάση της φόρμας.
Αλείφουμε τη βάση και τα μπισκότα στο πλάι με ένα πινέλο με την υγρή μαρμελάδα.
Κόβουμε στη μέση τις μισές φράουλες.
Αδειάζουμε τη μισή κρέμα στη φόρμα.
Κάνουμε μια στρώση μπισκότα, αλείφουμε με μαρμελάδα και κάνουμε μια στρώση κομμένες φράουλες.
Αδειάζουμε την υπόλοιπη κρέμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να σταθεί το λιγότερο 5-6 ώρες.
Για το σερβίρισμα
Γαρνίρουμε όλη την επιφάνεια της με κατακόκκινες φράουλες και ξύσμα σοκολάτας.
Αχνίζουμε το γλυκό με ζάχαρη άχνη.
Αν βιάζεστε να την απολαύσετε, παγώστε την για λίγο στην κατάψυξη απλά να σταθεροποιηθεί.