Εκτέλεση
Για το μοσχάρι
Το κόβουμε σε μερίδες.
Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το ροδίζουμε γύρω γύρω.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, να μαραθεί για 4΄-5΄ και τέλος, το σκόρδο.
Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τις πατάτες, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τη ζάχαρη, το μπαχάρι και νερό ίσα που να σκεπάζει τα υλικά.
Σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 15΄, μέχρι να μαλακώσει καλά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Για τις μελιτζάνες
Αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Τις αραδιάζουμε σε ταψί και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Αλατίζουμε, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15΄, να καψαλιστούν ελαφρά.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο, πασπαλίζουμε με κομμάτια φέτας και αφήνουμε στο φούρνο για λίγο να λιώσει.
Όταν βράσει το κρέας, προσθέτουμε τις μελιτζάνες, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Σιγοβράζουμε για ακόμα 15΄.
Τέλος, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε, συνοδεύοντας το φαγητό με γιαούρτι.