Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε πρώτα τα φιλετάκια για τη σαλάτα με ρόκα.
Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι για 5-6, να ψηθεί καλά.
Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Ετοιμάζουμε τη σαλάτα με ρόκα, ψιλοκόβοντας τα λαχανικά και βάζοντάς τα σε σαλατιέρα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα ζεστά φιλετάκια και ρίχνουμε εδώ κι εκεί το κουκουνάρι.
Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.