Για τη λιβανέζικη φατούς
Ενώνουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σως.
Κόβουμε οριζόντια τις πίτες και τις χωρίζουμε σε κομμάτια των 3 εκ.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και όταν κάψει ρίχνουμε τις κομμένες πίτες να ροδίσουν για 3΄-4΄.
Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, θα τις χρησιμοποιήσουμε στη λιβανέζικη σαλάτα.
Βάζουμε σε μια σαλατιέρα τις ντομάτες, την πιπεριά, τα αγγουράκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ραπανάκια, τα φύλλα μαϊντανού και δυόσμου.
Ρίχνουμε επάνω τις μισές ψημένες πίτες και περιχύνουμε με τη σως, αφού πρώτα τη χτυπήσουμε καλά να γίνει κρέμα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα.