Για τη lemon pie με μπισκότο
Αρχικά βγάζουμε την κρέμα από τα μπισκότα και τρίβουμε το υπόλοιπο μπισκότο να γίνει σκόνη.
Βάζουμε την ζελατίνη με το νερό σ’ ένα μπολ και το βάζουμε σε μπεν μαρί να λιώσει.
Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
Παίρνουμε το ξύσμα και το χυμό από τα λεμόνια.
Θα χρησιμοποιήσουμε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ για τη lemon pie με μπισκότο.
Ενώνουμε το βούτυρο με το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε στη φόρμα και παγώνουμε στο ψυγείο τη βάση για λίγα λεπτά.
Αφρατεύουμε το τυρί με σύρμα ή μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα από τα μπισκότα, το ζαχαρούχο, τον χυμό και το ξύσμα.
Στη συνέχεια βάζουμε την ζελατίνη και αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση.
Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει καλά και στολίζουμε με μπισκότα.