Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια με το αλάτι σε ελαφριά μαρέγκα με μίξερ χειρός ή με σύρμα.
- Σε μπολ βάζουμε την αμυγδαλόψιχα, τη ζάχαρη και τις σταγόνες αμυγδάλου.
- Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.
- Προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια και με κουτάλι ή με σπάτουλα ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
- Παίρνουμε κουταλιά από το μείγμα και την κυλάμε σε φιλέ αμυγδάλου.
- Δίνουμε σχήμα στρογγυλό ή μακρόστενο.
- Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς C στον αέρα για περίπου 15΄- 18΄, μέχρι να ροδίσουν.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ