Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα κολοκυθοανθούς και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν καλά.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τους κολοκυθοανθούς και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 με 4 λεπτά, να μαραθούν ελαφρά.
Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και τη φέτα.
Περιχύνουμε τα λαχανικά.
Σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σιγοψήνουμε για λίγα λεπτά, να κάνει σώμα, να σταθεροποιηθεί.
Αναποδογυρίζουμε από την άλλη πλευρά, να ροδίσει.
Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.