Πίσω

Τα σαγανάκια του καλοκαιριού

Είναι εύκολα, γίνονται σε λίγα λεπτά και είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο.

Το σαγανάκι είναι ο κατεξοχήν μεζές της ελληνικής κουζίνας. Το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο σκεύος μέσα στο οποίο συνήθως προετοιμάζεται και περιλαμβάνει σίγουρα τυρί, ενώ σε πολλές νόστιμες παραλλαγές του, προστίθενται επιπλέον υλικά, όπως γαρίδες, μύδια κ.α.

Φτιάξτε τα παρακάτω αγαπημένα μου σαγανάκια, για καλοκαιρινές βραδιές και όχι μόνο, όλο νοστιμιά.

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται