Όταν χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, δημιουργούνται στο μείγμα χιλιάδες φυσαλίδες αέρα, που με τη βοήθεια του μπέικιν πάουντερ και της σόδας θα φουσκώσουν και θα αφρατέψουν το τελικό προϊόν.
Για το άδειασμα των cupcakes χρησιμοποιούμε το εργαλείο που καθαρίζουμε τον πυρήνα από τα μήλα και τα αδειάζουμε κατακόρυφα. Με τη βοήθεια σύριγγας ή κορνέ ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε τη γέμιση της αρεσκείας μας. Δεν πετάμε αυτό που αδειάσαμε. Το τρίβουμε σε ψίχουλα και γαρνίρουμε πάνω στα frostings.
Μία δύο πρέζες αλάτι στα cupcakes και στα μπισκότα, απογειώνουν τη γεύση τους.
Χρησιμοποιήστε αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι μαλακό για καλύτερο αποτέλεσμα. Γίνονται πιο αφράτα και αέρινα.
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να ομογενοποιηθούν σωστά. Δείτε εδώ πώς να μαλακώσετε γρήγορα το παγωμένο βούτυρο και εδώ πώς να φέρετε τα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου.