Πάμε παρακάτω τη σχέση μας με την Pescanova και το 2023

Πρώτο τραπέζι θάλασσα

Τα ψάρια και τα θαλασσινά, αποτελούν αναμφίβολα από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας, μία από τις πιο ποιοτικές τροφές, χαμηλές σε λιπαρά και πλούσιες σε πρωτεΐνες που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό τραπέζι.

Τα θαλασσινά τα έχουμε λατρέψει σε περιόδους νηστείας ή ειδικής διατροφής.

Εγώ πάλι, τα λατρεύω όλο τον χρόνο, γιατί τα απολαμβάνω κάθε εποχή και τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Ψητά, στην κατσαρόλα, στο τηγάνι, σε κρύες ή ζεστές συνταγές, για μεζεδάκι ή σε κυρίως πιάτο. Ευτυχώς η κουζίνα μας, έχει πολλές επιλογές για να μαγειρέψουμε τα ψαράκια και τα θαλασσινά μας.

Ποιος δεν αγαπάει το χταποδάκι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι,  ή με συνοδεία φάβας ή και μόνο του ξυδάτο;

Ολόκληρες ζουμερές γαρίδες γάμπαρη Αργεντινής καθαρισμένες ή με το κέλυφος, ψητές, σε σαλάτα ή με ζυμαρικά κανείς δεν αντιστέκεται στη γοητεία της γαρίδας Pescanova!

Και αν δεν σας άνοιξα ακόμη την όρεξη, ακολουθήστε με για περισσότερες προτάσεις που μυρίζουν θάλασσα.

Γιατί φέτος, βάζουμε συστηματικά στη διατροφή μας, κάθε βδομάδα μία ή και δύο φορές τα ψάρια και τα θαλασσινά.

Εγώ θα σας ετοιμάζω διάφορες γευστικές προτάσεις και μεζεδάκια, για κάθε γούστο, περίσταση και διάθεση. Με γαρίδες, χταπόδια, μπακαλιάρο, σουπιές, καλαμάρια και άλλα θαλασσινά.

Κάθε μήνα, δίνουμε ραντεβού στο «πρώτο τραπέζι θάλασσα» της Pescanova. Μοναδικές προτάσεις για να απολαμβάνετε την φρεσκάδα της θάλασσας στο πιάτο σας.
Καλή απόλαυση.
Αργυρώ

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται