Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα τη σως.
Βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το αλάτι και τα ανακατεύουμε με το σύρμα.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το λάδι και τέλος το χυμό του λάιμ.
Ελέγχουμε το αλάτι.
Χοντροκόβουμε τα μαρούλια και τα φύλλα της σαλάτας.
Προσθέτουμε το πεπόνι και τα καρύδια και αν είναι η εποχή τους και τα σταφύλια.
Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη σαλάτα σε μία σαλατιέρα και την περιχύνουμε με τη σως.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Θέλετε περισσότερες νόστιμες καλοκαιρινές συνταγές; Βρείτε τες όλες εδώ!