Για την αγγουροσαλάτα
Κόβουμε κατά μήκος το αγγούρι με τη φλούδα του.
Εάν έχει πολλά σπόρια, τα αφαιρούμε με το μαχαίρι.
Ψιλοκόβουμε το αγγούρι σε καρεδάκια.
Το βάζουμε σε σαλατιέρα.
Προσθέτουμε το καρότο, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το δυόσμο.
Αλατίζουμε.
Χτυπάμε σε μπολ το λάδι και το ξίδι με πιρούνι.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα.
Τα ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε την αγγουροσαλάτα.
Ανακατεύουμε καλά και την παγώνουμε στο ψυγείο. Καλό θα είναι να περιχύσετε τη σαλάτα με το γιαούρτι λίγο πριν σερβίρετε, γιατί το αγγούρι θα κατεβάσει υγρά.
Συνοδέψτε αυτή τη δροσερή σαλάτα με τραγανές κοτομπουκιές και τηγανιτές πατάτες και ο συνδυασμός θα σας ξετρελάνει.