Για τα αλμυρά πιτσάκια
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC για να ψήσουμε τα πιτσάκια για παιδικό πάρτυ.
Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο.
Με κουπ πατ διαμέτρου 7,5 εκ., κόβουμε 6 δίσκους ζύμης σε κάθε φύλλο.
Συνολικά έχουμε 12 δίσκους ζύμης.
Τους βάζουμε σε λαδωμένη λαμαρίνα και αλείφουμε κάθε πιτσάκι με λίγη σάλτσα.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τριμμένη μοτσαρέλα και γαρνίρουμε με τα λαχανικά, κάνοντας μάτια με ροδέλες ελιάς, μύτη και στόμα με μπαστούνια πράσινης και κόκκινης πιπεριάς και μαλλιά με παριζάκι ψιλοκομμένο.
Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Γαρνίρουμε το πάνω μέρος με φύλλα κόκκινης και πράσινης λόλας και σερβίρουμε τα πιτσάκια σε μεγάλο δίσκο.
Η υπόλοιπη σάλτσα μπορεί να κρατηθεί εντός ψυγείου για 1 εβδομάδα.
Για τη σάλτσα
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και το σκόρδο, ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε τον πελτέ, το κονκασέ και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το τυρί.
Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 4 με 5 λεπτά, μέχρι να πυκνώσει καλά, για να μην νοτίσει τη ζύμη.
Στο τέλος ρίχνουμε την παρμεζάνα.