Εκτελεση
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι.
Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 2 με 3 λεπτά να γίνουν διάφανα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βάζουμε σε μπολ το κατσικίσιο τυρί και το λιώνουμε με πιρούνι.
Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Καλύτερα είναι να τα ζυμώσουμε με το χέρι.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τυριού και τα κυλάμε λίγα στα πιπέρια, λίγα στο φυστίκη και λίγα στο καρύδι.
Τα σερβίρουμε με κράκερ, κριτσίνια ή φρυγανισμένη μπαγκέτα.