Εκτέλεση
Κόβουμε πρώτα τα βερίκοκα στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα, βάζουμε τα βερίκοκα με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
Ραντίζουμε ελάχιστο λάδι και ξίδι βαλσάμικο και ψήνουμε για 5΄ περίπου να μαλακώσουν ελαφρά αλλά να μη χάσουν το σχήμα τους.
Αφήνουμε να κρυώσουν.
Βάζουμε όλα τα φύλλα σαλάτας, ρόκα, σταμναγκάθι και iceberg σε ένα μπολ.
Χτυπάμε το λαδόξιδο με λίγο αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βάζουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα, προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου και βασιλικού.
Ισομοιράζουμε στα πιάτα και τα ψημένα βερίκοκα, το προσούτο και το τυρί κρέμα.
Ραντίζουμε με λίγη κρέμα βαλσάμικου.
Θέλετε περισσότερες συνταγές για μοναδικές σαλάτες; Βρείτε τες όλες εδώ!