Εκτέλεση
Σε ένα μπολ με ένα πιρούνι ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη με το λεμόνι.
Προσθέτουμε το μέλι και τη βανίλια κι ανακατεύουμε με το κουτάλι να γυαλίσει.
Αν το θέλουμε πιο σφιχτό, προσθέτουμε λίγη ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί.
Αν το θέλουμε πιο ρευστό, προσθέτουμε λίγο επιπλέον χυμό λεμονιού ή λίγο νερό.
Χρωματίζουμε με όποιο χρώμα ζαχαροπλαστικής επιθυμούμε.
Διακοσμούμε μπισκότο ή όποιο άλλο γλυκό θέλουμε.
Αν επιθυμείτε πιο ρευστή υφή προσθέστε λίγο μέλι ή λίγο νερό ή χυμό λεμονιού.
Η συγκεκριμένη δόση για γλάσο φτάνει για 20 με 25 μπισκότου.
Αν προσθέσεις επιπλέον ζάχαρη άχνη θα βγει πιο σφικτό και θα έχεις πιο σταθερό αποτέλεσμα.
Με το ωραίο λευκό χρώμα, είναι ιδανικό για να διακοσμήσεις όλα σου τα γλυκά