Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και χωρίς λιπαρή ουσία ροδίζουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά, να γίνει τραγανό.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το περιττό λίπος και να κρυώσει.
Κόβουμε τα μανιτάρια και τα ντοματίνια στη μέση.
Τα ρίχνουμε στο λίπος του τηγανιού και τα σοτάρουμε για 5΄ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι τα μανιτάρια να ροδίσουν και τα ντοματίνια να μελώσουν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα βγάζουμε σε πιάτο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι.
Προσεκτικά σπάμε τα αυγά.
Σιγοτηγανίζουμε τα αυγά μέχρι να σταθεροποιηθεί το ασπράδι αλλά ο κρόκος να παραμείνει μελάτος, για περίπου 5΄.
Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε ξανά στα αυγά το τραγανό μπέικον, τα μανιτάρια και τα ντοματίνια.
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
Για το σερβίρισμα
Συνοδεύουμε με ρόκα ή πράσινη σαλάτα.
Είναι ιδανικά για πρωινό αλλά και για brunch!