Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα 2 είδη αλεύρων, το αλάτι και το λάδι.
Τρίβουμε με τα χέρια να τριφτεί το αλεύρι.
Ριχνουμε λίγο λίγο το νερό και αρχίζουμε να ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να σχηματιστεί το μίγμα. Πρέπει να είναι απαλό και εύπλαστο.
Όταν πλέον δεν κολλάει στα χέρια από το ζύμωμα, το βγάζουμε στον πάγκο και ζυμώνουμε να γίνει λείο.
Το βάζουμε σε ένα μπολ και το ξεκουράζουμε σκεπασμένο για 1 ώρα ή και περισσότερο αν υπάρχει ο χρόνος.
Χωρίζουμε τη μίγμα σε 4 ή 6 κομμάτια ανάλογα τι θέλουμε να φτιάξουμε.
Ανοίγουμε λεπτό φύλλο με πλάστη, πασπαλίζοντας με αλεύρι όποτε είναι αναγκαίο.
Αυτό το άζυμο ζυμάρι διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Είναι ιδανικό και για ελληνική λεμονόπιτα.