Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα. Θα ψήσουμε στη μεσαία σχάρα του φουύρνου.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψί ή φόρμα δαχτυλίδι 26 εκατ., και στρώνουμε στη βάση ένα κομμάτι λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη στέβια, τη βανίλια, και τα αυγά.
Τα χτυπάμε για 3 λεπτά.
Χαμηλώνουμε το μίξερ.
Λίγη λίγη ρίχνουμε τη λιωμένη κρύα σοκολάτα και το λιωμένο βούτυρο.
Σταματάμε το μίξερ.
Με ένα κόσκινο, κοσκινίζουμε στο μίγμα το κακάο, το αλάτι, και το baking powder.
Με μία σπάτουλα απαλά, αναδιπλώνουμε το μίγμα, ώστε να ενσωματωθούν τα στερεά υλικά.
Αδειάζουμε στην έτοιμη φόρμα.
Μπήγουμε το φλουρί, και ψήνουμε για 40 λεπτά.
Αφήνουμε τη βασιλόπιτα να κρυώσει τελείως στη φόρμα.
Έπειτα ξεφορμάρουμε, τη βάζουμε σε πιατέλα, και πασπαλίζουμε με στέβια ή καρύδα αποξηραμένη.
Διαβάστε ακόμα το μυστικό επιτυχίας για να πετυχαίνετε πάντα την τέλεια βασιλόπιτα.