Εύκολο, καθημερινό φαγητό με λίγα υλικά και γεύση που αρέσει σε όλους. Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά θέλετε πολύ...

Εύκολο, καθημερινό φαγητό με λίγα υλικά και γεύση που αρέσει σε όλους. Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά θέλετε πολύ νοστιμιά.

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
109

Για τις βίδες με κρέμα τυριού και σάλτσα ντομάτας

  • 4 φλ. βίδες (ζυμαρικά)
  • ¼ φλ. ελαιόλαδο
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 φέτ. ζαμπόν βραστό ψιλοκομμένο
  • 2 φλ. αλεσμένη ντομάτα
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 συσκ. τυρί κρέμα light
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Για το σερβίρισμα
  • Λίγο κεφαλοτύρι
  • Φύλλα βασιλικού
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό.

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

    Προσθέτουμε την πάπρικα, το ζαμπόν και τη ντομάτα. Βράζουμε 5′-6′.

    Τέλος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.

    Στραγγίζουμε τις βίδες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα.

    Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το βασιλικό.

    Βράζουμε για 1′.

    Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

    Οδηγός Μαγειρικής

    Μυστικά για : Φαγητα με ρυζι και με ζυμαρικα
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται