• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
133
  • 3 πατάτες βρασμένες
  • 8 τρυφερά κολοκυθάκια βρασμένα
  • 2 αυγά βρασμένα
  • 6-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες (δαχτυλίδια)
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. λευκό ξίδι
  • 6 ελιές
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • αλάτι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Κόβουμε πρώτα μέσα σε μια σαλατιέρα τα βρασμένα κολοκυθάκια σε χοντρές φέτες.

    Καθαρίζουμε και κόβουμε τις βρασμένες πατάτες σε κομμάτια και τα αυγά στα τέσσερα.

    Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές και την κάππαρη.

    Σε ένα βαζάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξίδι, τη ρίγανη και λίγο αλάτι.

    Περιχύνουμε με αυτή τη σως τη σαλάτα και σερβίρουμε.

    Θέλετε περισσότερες συνταγές για νόστιμες και υγιεινές σαλάτες; Βρείτε τες όλες εδώ!

     

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται