Εκτέλεση
Συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε για συνταγή.
Αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα.
Προσθέτουμε το λιωμένο, αλλά χλιαρό βούτυρο και στρώνουμε σε φόρμα δαχτυλίδι 22 εκατοστών.
Κάνουμε μια στρώση τη πραλίνα στη βάση.
Παγώνουμε και χτυπάμε με μίξερ χειρός ή σύρμα την κρέμα με ζάχαρη άχνη σε παχύρρευστη μορφή.
Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά.
Αδειάζουμε το μίγμα στη βάση και παγώνουμε για να σφίξει.
Στραγγίζουμε το βύσσινο, διαλύουμε και το κορν φλαουρ μαζί με το χυμό βύσσινο και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να δέσουν.
Ρίχνουμε και τα βύσσινα και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η σάλτσα βύσσινο.
Όταν έχει παγώσει καλά, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα βύσσινο και παγώνουμε ξανά για να σταθούν τα υλικά.
Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε και σπιτική πραλίνα μόνοι σας στο σπίτι, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την αγοραστή!