Για τη βάση του cheesecake
Θα χρησιμοποιήσουμε φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο 23 εκ για το cheesecake.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα χωρίς ζάχαρη σε μπολ.
Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και το μέλι.
Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε στη φόρμα.
Το παγώνουμε στο ψυγείο.
Για τη γέμιση
Βάζουμε το τυρί μασκαρπόνε σε μπολ.
Προσθέτουμε τη στέβια, το ξύσμα και το χυμό λάιμ.
Απαλά ανακατεύουμε τα υλικά.
Απλώνουμε την κρέμα στη βάση μπισκότου.
Στρώνουμε την επιφάνεια.
Το παγώνουμε για 2 ώρες.
Για το σερβίρισμα
Λιώνουμε τα μισά φρούτα στο μπλέντερ με την στέβια.
Γαρνίρουμε το cheesecake με τα φρέσκα φρούτα και τα φύλλα μέντας.
Σε κάθε πιάτο απλώνουμε λίγη σάλτσα φρούτων.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές για υπέροχα γλυκά χωρίς ζάχαρη εδώ!