Για το μίγμα
Ανακατεύουμε πρώτα όλα τα υλικά για το μπισκότο. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις φράουλες στη μέση.
Κρατάμε τα 2/3 από τις φράουλες χωριστά.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το 1/3 από τις φράουλες και προσθέτουμε το χυμό, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το νερό.
Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά ώστε να δέσει η σάλτσα.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τις υπόλοιπες φράουλες.
Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε τις φράουλες να κρυώσουν.
Για την κρέμα τυριού
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη για 5΄σε κρύο νερό να φουσκώσει.
Ζεσταίνουμε το νερό με το χυμό. Στύβουμε τη ζελατίνη και τη διαλύουμε στο καυτό νερό.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα σε μίξερ χειρός μεσαίας ταχύτητας, να αφρατέψουν και προσθέτουμε το γιαούρτι.
Τέλος, ρίχνουμε τη λιωμένη ζελατίνη και τη βανίλια ανακατεύοντας ώστε να πάει παντού.
Σε ένα διάφανο μπολ, στενό και ψηλό, κάνουμε στρώση το μπισκότο, μετά βάζουμε την κρέμα τυριού και τέλος κάνουμε στρώση τη φράουλα.
Παγώνουμε για μερικές ώρες.
Γαρνίρουμε το cheesecake με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.