Χυλός
Για το χυλό σιταριού, βράζουμε πρώτα το σιτάρι και το σουρώνουμε. Παίρνουμε το ζουμί του και το μετράμε μαζί με νερό να είναι περίπου 10 φλιτζάνια.
Το βάζουμε να βράσει και ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά, τα αμύγδαλα και τα καρύδια ψιλοκομμένα.
Όταν κοντεύει να πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε νερό.
Το βράζουμε για πέντε λεπτά, το σερβίρουμε σε μπολ και το πασπαλίζουμε με σουσάμι, το μισό το έχουμε ρίξει μέσα και το υπόλοιπο το φυλάμε για το πασπάλισμα.
Μετά το χυλό από σιτάρι, ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω παραδοσιακή συνταγή για κόλλυβα
https://www.argiro.gr/recipe/kolluba/