Εκτέλεση
Όλα μας τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι σε ένα μπολ.
Με μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, να κρεμώσει το μίγμα.
Ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά, κάθε φορά να τα απορροφάει το μίγμα πριν πέσει το επόμενο.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τη χλιαρή πλέον λιωμένη σοκολάτα.
Προσθέτουμε λίγα λίγα τα κοσκινισμένα υλικά στο μίγμα, αναδιπλώνοντάς το με σπάτουλα.
Τέλος, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας κι ανακατεύουμε απαλά.
Ισομοιράζουμε σε 12 θήκες.
Ψήσιμο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 17΄- 18΄.
Πρέπει στο κέντρο να είναι λίγο μαλακά όταν τα βγάζουμε από το φούρνο.
Μην τα παραψήσετε.
Τα αφήνουμε να σταθούν και να κρυώσουν.
Για την κρέμα
Διαλύουμε το κακάο στο βραστό νερό και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη μέχρι να αφρατέψει καλά.
Προσθέτουμε το διαλυμένο κακάο.
Χτυπάμε καλά το μίγμα να ενωθούν πολύ καλά τα υλικά.
Καλύπτουμε με την κρέμα και γαρνίρουμε με πολύχρωμα κουφετάκια σοκολάτας.