Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη συσκευασία και στραγγίζουμε το βύσσινο σε σουρωτήρι, κρατώντας το χυμό του.
Διαλύουμε το κορν φλαουρ στο χυμό βύσσινο και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε όσο βράζει και αφήνουμε 2-3′ να δέσει.
Αφού δέσει το σιρόπι και γίνει παχύρευστο, τότε προσθέτουμε και τα στραγγισμένα βύσσινα. Ανακατεύουμε, πάντα σε χαμηλή φωτιά, για 1′.
Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η σάλτσα βύσσινο.
Μυστικά
Χρησιμοποιούμε τη σάλτσα βύσσινο, για να γαρνίρουμε cheesecake, τούρτες, κέικ κλπ. Η γεύση της θα απογειώσει όλα σας τα γλυκά!
Τη φτιάχνουμε την ώρα ακριβώς που τη χρειαζόμαστε να γαρνίρουμε τα γλυκά μας, γιατί αν σταθεί στο ψυγείο σφίγγει και δεν θα μπορούμε να το διαχειριστούμε εύκολα.
Ζάχαρη δεν βάζω, γιατί η οξύτητα της κάνει αντίθεση με την γλύκα του cheesecake που είναι υπέροχη. Εγώ την προτιμώ άγλυκη, αν όμως θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη κατά βούληση.