Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Βάζουμε όλα τα υγρά υλικά σε μια κανάτα.
Ρίχνουμε τα υγρά υλικά στα στερεά κι ανακατεύουμε με κουτάλι.
Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή, ρίξτε λίγο νερό ακόμα ώστε να μπορείτε να ανακατέψετε καλά τα υλικά.
Λαδώνουμε μακρόστενη φόρμα και στρώνουμε λαδόκολλα.
Αδειάζουμε το μίγμα. Ισιώσουμε με κουτάλι την επιφάνεια του.
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στον πάγκο να βραχούν τα υλικά καλά, να μουλιάσουν το λιγότερο για 2 ώρες, μέχρι και μια ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο.
Ψήσιμο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C στον αέρα. Θα ψήσουμε στη μεσαία σχάρα.
Ψήνουμε για περίπου 20′ να σταθεροποιηθεί.
Το βγάζουμε από τη φόρμα με προσοχή να μην διαλυθεί και το αναποδογυρίζουμε σε σχάρα.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει καλά για περίπου 30′.
Αφού ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.