Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC στον αέρα.
Τοποθετούμε πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο μέχρι να πυρώσει.
Κόβουμε μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, το τσαλακώνουμε και το βρέχουμε.
Το τινάζουμε να ανοίξει.
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, το νερό και το λάδι και ανακατεύουμε με κουτάλι να γίνει παχύς χυλός.
Τότε προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Τρίβουμε πιπέρι κατά βούληση.
Με προσοχή βγάζουμε την πυρωμένη γάστρα από το φούρνο και στρώνουμε μέσα το αντικολλητικό χαρτί.
Περιχύνουμε με 1/4 φλ. ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε τη βάση με το μισό σουσάμι.
Αδειάζουμε μέσα το μίγμα.
Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο σουσάμι και το γλυκάνισο.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 40 λεπτά, ώσπου να ροδίσει καλά και να κάνει κρούστα.