• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
4

Για το λάδι δεντρολίβανου με ροζ πιπέρι

  • 2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κομμάτι φλούδα λεμονιού
  • 1 κλων. δεντρολίβανο (φρέσκο)
  • 2 δαφνόφυλλα (φρέσκα)
  • 1 κ.σ. ροζ πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Πολύ σημαντικό είναι πρώτα να πλύνουμε και να στεγνώσουμε πολύ καλά το δεντρολίβανο και τα δαφνόφυλλα.

    Τα τοποθετούμε σε μπουκάλι μαζί με τη φλούδα λεμονιού και τα πιπέρια.

    Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο.

    Το αφήνουμε να αρωματιστεί το λιγότερο για 2 εβδομάδες και το διατηρούμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, ή και στο ψυγείο.

    Αν σας άρεσε το λάδι δενρδολίβανου, δοκιμάστε και την παρακάτω εύκολη παρασκευή για αρωματισμένο .

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται