Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΥΚΟΛΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΙΤΑ
- Στραγγίζουμε πρώτα τα ροδάκινα από το χυμό.
- Ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη.
- Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
- Βάζουμε το βούτυρο σε ταψάκι 25 εκ.
- Το βάζουμε στο φούρνο στους 170ºC να λιώσει.
- Ρίχνουμε μεμιάς μέσα το μείγμα αλεύρι – ζάχαρη – γάλα.
- Προσοχή, δεν ανακατεύουμε καθόλου.
- Σε όλη την επιφάνεια του γλυκού βάζουμε τα κομμένα ροδάκινα κομπόστα. Δεν ανακατεύουμε τα υλικά.
- Πασπαλίζουμε κανέλα και ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια του γλυκού.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου 40′ για να ροδίσει η επιφάνεια.
- Σερβίρουμε τη ροδακινόπιτα με κουτάλι όσο είναι χλιαρή, με μια μπάλα παγωτό.
Μετά την εύκολη ροδακινόπιτα, δείτε και την παρακάτω φανταστική συνταγή
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ