Εκτέλεση
Το μίγμα
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το baking powder, το αλάτι, τη βανίλια και τις σταγόνες σοκολάτας και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε µε σύρμα.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό, τετράγωνο, πυράντοχο σκεύος 24Χ24.
Αδειάζουμε μέσα το μίγμα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε το μίγμα.
Περιχύνουμε σιγά σιγά µε το βραστό νερό.
Ψήσιμο και χρόνος
Ψήνουμε στους 170°C για περίπου 40΄, να σταθεροποιηθεί.
Σερβίρουμε µε κουτάλα, συνοδεύοντας τη µε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος.