Φασολάδα με κοτόπουλο & χόρτα
Σε μπόλικο νερό βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν.
Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε πλασοτέ κατσαρόλα βάζουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο γύρω γύρω.
Προσθέτουμε το πράσο, το κρεμμύδι, το σέλερι και τα καρότα.
Τα αφήνουμε να μαραθούν για 2΄-3΄, προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε τη βάση της κατσαρόλας.
Συμπληρώνουμε ζεστό νερό ή ζωμό κότας να σκεπαστούν τα υλικά.
Σκεπάζουμε το φαγητό και αφήνουμε να βράσει για 30΄.
Τέλος προσθέτουμε τα φασόλια, τα χόρτα και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Αλατοπιπερώνουμε το φαγητό και το σκεπάζουμε.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 30΄ μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο και να χυλώσουν τα φασόλια.
Στο τέλος η φασολάδα μοιάζει με παχιά σούπα.