Εκτέλεση
Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε μπολ και τα καλύπτουμε με λίγο από το ζεστό ζωμό κρέατος.
Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και σουρώνουμε το ζωμό.
Στεγνώνουμε πολύ καλά το μοσχάρι με απορροφητικό χαρτί και το πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το μισό βούτυρο και το ελαιόλαδο.
Μόλις λιώσει το βούτυρο, ροδίζουμε το μοσχάρι για 7-8 λεπτά, γυρίζοντάς το ανά 1-2 λεπτά ώστε να πάρει χρώμα ομοιόμορφα και να κάνει κρούστα από όλες τις πλευρές.
Το βγάζουμε σε πιάτο και το σκεπάζουμε για να διατηρηθεί ζεστό.
Στο ίδιο τηγάνι συμπληρώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα φρέσκα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά ακόμα.
Ρίχνουμε το σκόρδο, την πάπρικα και τα αποξηραμένα μανιτάρια, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το μπράντι. Αφήνουμε για 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τελείως την εστία ώστε να κοπεί ο βρασμός.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ζεστό ζωμό, το σουρωμένο υγρό των μανιταριών, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά στο τηγάνι. Προσέχουμε ιδιαίτερα να είναι πολύ χαμηλή η ένταση της φωτιάς για να μην κόψει η σάλτσα – δεν πρέπει να βράσει, απλά να ζεσταθεί.
Κόβουμε το κόντρα μοσχαριού σε λεπτά φιλετάκια και το ρίχνουμε στη σάλτσα καθώς και τους ζωμούς που έχει βγάλει στο μεταξύ στο πιάτο.
Προσθέτουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε ελαφρά, να ντυθεί το κρέας με σάλτσα.
Σερβίρουμε τα μοσχαρίσια φιλετάκια με τη σάλτσα στους σε πιατέλα και τα συνοδεύουμε με πουρέ.