Εκτέλεση
Κόβουμε φιλέτο γαλοπούλας σε λεπτές φέτες.
Το βάζουμε σε μπολ.
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα.
Περιχύνουμε τη γαλοπούλα.
Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο.
Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει.
Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3 με 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15 λεπτά.
Το συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα, ντοματίνια και μοτσαρέλα.