Λικέρ φράουλα με κονιάκ
Για το λικέρ φράουλα με κονιάκ, πλένoυμε πρώτα και καθαρίζουμε τις φράουλες. Δείτε εδώ όλα τα μυστικά μου για την επιλογή, το καθάρισμα και τη σωστή συντήρηση της φράουλας.
Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα βάζο μαζί με τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε μέσα και το κονιάκ και τις φλούδες λεμονιού και κλείνουμε το βάζο.
Αφήνουμε το βάζο στο ψυγείο για δύο μέρες. Στο διάστημα αυτό το ανακινούμε για να λιώσει η ζάχαρη.
Στο τέλος, αφαιρούμε τις φράουλες και περνάμε το λικέρ από διπλό τούλι.
Βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλι και το φυλάμε στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος.