Για το κοτόπουλο
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε καλά το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και το αφήνουμε να σοταριστεί για 2-3 λεπτά.
Συμπληρώνουμε με νερό ίσα που να σκεπάζει τα υλικά και σιγοβράζουμε το κοτόπουλο για 50 λεπτά, έως ότου μαλακώσει καλά.
Χοντροκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ρίχνουμε στο φαγητό.
Στη συνέχεια χοντροκόβουμε τα αντίδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο φρικασέ και βράζουμε για 10 λεπτά (να μη λιώσουν τα λαχανικά).
Προς το τέλος του βρασμού πασπαλίζουμε με άνηθο το φρικασέ και σβήνουμε τη φωτιά.
Για το αυγολέμονο
Χτυπάμε τα αυγά και το λεμόνι.
Παίρνουμε λίγο ζωμό από το φαγητό και τα αραιώνουμε.
Περιχύνουμε το φρικασέ με το αυγολέμονο.