Εκτελεση
Ξεκινάμε καθαρίζοντας πρώτα το σώμα από τις γαρίδες (αφήνουμε επάνω το κεφάλι).
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο για 2΄-3΄.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το λάχανο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2΄-3΄ ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε το ρύζι, τη σόγια, τον κουρκουμά, το ταμπάσκο και το νερό.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 3, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τις γαρίδες, μισοσκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 12΄-13΄, να σκάσει το ρύζι.
Τέλος πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.