Για τη γκοφρέτα
Ανοίγουμε 10 γεμιστά μπισκότα και αφαιρώντας την κρέμα.
Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια, τα ανοιγμένα και τα υπόλοιπα γεμιστά.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε την άχνη κι ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κακάο και τη βανίλια.
Αφήνουμε λίγο, για 5′ να κρυώσει.
Προσθέτουμε την κρέμα μπισκότου και ανακατεύουμε.
Τότε προσθέτουμε την καρυδόψιχα και τα σπασμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψάκι.
Απλώνουμε το μείγμα. Το πατάμε καλά να γίνει λεία η επιφάνεια και έχει παντού το ίδιο πάχος.
Το κόβουμε σε σχήμα γκοφρέτας. Το παγώνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Περίπου 4-5 ώρες.
Το σερβίρουμε σαν γκοφρέτα.