Για τη βάση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ºC.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε το βούτυρο και αφήνουμε να κρυώσει.
Το προσθέτουμε στα μπισκότα.
Προσθέτουμε και το ξύσμα λάιμ. Ανακατεύουμε.
Στρώνουμε την μπισκοτένια βάση σε ταψάκι ή φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο 23 εκ.
Ψήνουμε για 10′ και αφήνουμε στον πάγκο.
Για την κρέμα λάιμ
Χτυπάμε τους κρόκους στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν και να εξουδετερωθεί η μυρωδιά του αβγού.
Πάντα χτυπώντας προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το γιαούρτι και το ξύσμα.
Τέλος απαλά ανακατεύουμε το χυμό λάιμ στην κρέμα.
Αδειάζουμε στην ψημένη βάση.
Ψήνουμε για 15′. Προσοχή να μην πάρει χρώμα.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά και για καλύτερο αποτέλεσμα το παγώνουμε για μερικές ώρες.
Για την επικάλυψη
Χτυπάμε την κρύα κρέμα με τη ζάχαρη να σχηματιστούν κορυφές που στέκονται.
Προς το τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα.
Γαρνίρουμε το παγωμένο γλυκό με ροζέτες χτυπημένης κρέμας, πασπαλίζουμε με ινδική καρύδα και ξύσμα λάιμ.
Κόβουμε και σερβίρουμε.