Εκτέλεση
Κάνουμε πρώτα σκόνη τα μισά μπισκότα.
Ανακατεύουμε σε μπολ με το λιωμένο βούτυρο.
Στρώνουμε τη βάση σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ.
Γύρω γύρω στήνουμε όρθια όσα μπισκότα χωράνε για να καλυφθεί το πλαϊνό της φόρμας.
Παγώνουμε για 15′ στην κατάψυξη.
Απλώνουμε σε στρώση το παγωτό σοκολάτα πάνω στην μπισκοτένια βάση.
Με σκουπ παγωτού βάζουμε μπάλες στρατσιατέλα από πάνω.
Παγώνουμε στην κατάψυξη να σφίξει για 2-3 ώρες.
Λίγο πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας, φουντουκιά και ροζέτες χτυπημένης κρέμας.
Κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.