Εκτέλεση
Διαλύουμε πρώτα τη μαγιά με τη ζάχαρη σε 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε και σκεπάζουμε καλά με μεμβράνη το μπολ.
Αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί η μαγιά και να εμφανιστούν φουσκάλες στην επιφάνεια – δείγμα ότι είναι ενεργή.
Κρατάμε 1 φλυτζάνι αλεύρι και το υπόλοιπο το βάζουμε σε μπολ.
Κάνουμε μία λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε την ενεργοποιημένη μαγιά, τους κρόκους, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Ανακατεύουμε τη ζύμη, να ενωθεί. Εάν κολλάει πολύ την πασπαλίζουμε με λίγο από το αλεύρι που έχουμε κρατήσει.
Βγάζουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη ζυμώνουμε για 8΄-10΄, μέχρι να γίνει απαλή και ελαστική.
Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή, αλλά να μην κολλάει στα χέρια. Αν κολλάει, την πασπαλίζουμε πάλι με λίγο αλεύρι.
Τη βάζουμε σε λαδωμένο μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να διπλασιαστεί, περίπου 1 ώρα, σε ζεστό μέρος.
Στο μεταξύ έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις.
Ψήνουμε για 15΄ και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 180°C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον 15΄ μέχρι να φουσκώσει καλά και να ροδίσει η επιφάνεια.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε σε κομμάτια.