Για το πανεύκολο γλυκό ψυγείου
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και την άχνη.
Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα και με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε.
Στήνουμε σε μεγάλη φόρμα δαχτυλίδι ή πυρέξ.
Κάνουμε στρώσεις κρέμα μπισκότα, τελειώνοντας με κρέμα.
Μπορείτε εναλλακτικά να σπάσετε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και να τα ανακατέψετε με την κρέμα.
Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα φράουλα για λίγο σε μια κατσαρόλα ώστε να αραιώσει η υφή της.
Εναλλακτικά στην επικάλυψη μπορείτε να βάλετε ζελέ φράουλα.
Αφού κρυώσει λίγο τη ρίχνουμε στην επιφάνειά του.
Για το δροσερό γλυκό ψυγείου με πτι μπερ και γιαούρτι γαρνίρουμε με φράουλες ολόκληρες ή σε φέτες.
Το παγώνουμε για 3-4 ώρες να σταθεροποιηθεί.