Για τις γεμιστές γόπες φούρνου
Καθαρίζουμε πρώτα τα ψάρια από τα βράγχια, πιέζοντάς τα καλά στην κοιλιά για να μην τα σχίσουμε και μας αδειάσει η γέμιση.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε μπόλικο νερό μέσα στην κοιλιά τους για να ξεπλυθούν καλά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης, να γίνουν σαν πάστα.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα ψάρια από τα βράγχια.
Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψί, ίσα που να τα χωράει, το ένα δίπλα στο άλλο.
Ανακατεύουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τις σταφίδες, το καρύδι και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε με αυτά τα ψάρια.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 200°C, στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για 35΄-40΄.